Söt lillasyster, kvällssol, och varm kaninpäls

Idag har jag köpt ett minneskort till min mobil. 4 gb räcker till väldigt mycket. :) Och det är ju bara underbart, för  jag avskyr att behöva radera bilder nästan varje gång jag vill ta ett kort. Eller att inte kunna ta emot bluetooth-filer för att minnet är fullt. Buuaakk!

Bilder på min lillasyster, tagna idag med min mobilkamera. Kvällsolen är underbar nuförtiden!











Ett somrigt mötande

Jag har vaknat till liv. Jag har känt mig isolerad så länge. Hela vintern har nästan bara varit trist, kall och lite plågsam. Nu har vi haft en extra lång helg som jag mestadels har utnyttjat åt tv-tittande och data-nördighet. Sedan har jag varit sjuk i två dagar också.

Men igår, då jag öppnade altandörren för att gå mot min hållplats för att vänta på bussen, då hände det någonting. Det var varmt. Ni vet hur det är när man öppnar dörren och liksom väntar in kylan som avgör att du faktiskt är utomhus. Nu kände jag inte så, det var faktiskt otroligt varmt, nästan lite kvavt. Och massa gröna blad hade tydligen växt ut på träden också. Och det luktade sommar. Jag tror det var dem där löven man brukade använda för att skapa "tvål" av som luktade så gott. Sådant gjorde jag och mina klasskamrater på rasterna när vi gick i lågstadiet - vi mosade löv och hackade små stenar med större stenar för att skapa olika kryddor. De lite gulaktiga stenarna var curry, de vitare stenarna var vitlök, (även salt), och de svarta var nog peppar tror jag. Jag älskade att finhacka stenar :)

Hur som helst, jag ville meddela att värme och sol, gröna blad och frisk luft gör mig glad. Det känns som att alla är lite gladare nu. 

Tack solen!



död, eller i alla fall inte levande.

A, så känner jag. Det är riktigt riktgtig jobbigt på måndagar. Först är man sur och trött på morgonen då man går upp, sen är man lite gladare men inte mindre trött då man träffar sina fina vänner i skolan. Men efter "stormorgonsamlingen" är man lika sur och trött, och så fortsätter heela förmiddagen så, och efter maten, ja, då lever man inte riktigt. Tisdagen är inte fullt lika jobbig då man bara har en hemkunskapslektion på eftermiddagen...

Nu känner jag för att ta en lång promenad där ute. Det ser så grönt och friskt ut. Ändå orkar jag verkligen inte. Då slutar det alltid med att jag låter bli. Duktigt Desirée, duktigt.

Det här är min katt. Han är söt, och lite konstig

första MAJ och grillad MAJskolv

... och även grillad kött, och några gröna saker som ser ut som en chili, fast större och... grönare. Kanske inte lika starka heller. Fast ibland är de starka, men ibland smakar det knappt någonting...'

Eh, ja, hursomhelst. Det har varit lite grill idag. Man får ju inviga första maj på något sätt. Och att grilla är bra.

Bild från förra året. Men sak samma! Här ser man faktiskt lite av de där gröna... sakerna.

Föressten. Idag klarade vi här hemma The curse of Monkey Island på nästan exakt 2 timmar! ( Det är kort tid för att vara det här spelet) Men det är inget ni skulle förstå er på... Inte många som ens vet vad det är för spel. det är bara jag och min familj som alltid älskat det här spelet... Men hallå, det är faktiskt ett grymt kul spel Och dessutom så gillar jag musiken. Hmm :)

"I´ve never seen such a clumpsy swordplay!"
"Well you would have, but you´re always running away."

http://www.youtube.com/watch?v=1-9my0tsutw
haha, jag tycker det är askul... ^^

RSS 2.0