Ann

Å ann. Kära Ann. Du har hållt min blogg så tappert uppdaterad så gott du kunnat genom att ge mig fina kommentarer. När det egentligen borde ha varit jag. Shame on me. SHAME! Men jag antar att du helt enkelt är en flitigare person än vad jag är. Ja. Det är nog så.
Och bara för det så måste jag uppdatera min blogg, ja, just för att du ska inse att dina kommentarer gav mig känslan av att det borde göras. Men nu gör jag det inte för min egen bloggs skull, eller min egen skull, utan för DIN skull. Skull? Är det äns ett ord? Låter helsjukt om man upprepar det. skullskullskullskullskull skull! Prova ska du se!!

Jaharu minsann. Jag läste igenom dina kommentarer, jag log faktiskt lite grann. När jag läste, då kände jag att allt var bara så.. Ann! Du är en vän så sann! Jag blev helt tagen, tårarna bara rann. Haha, nej, det där var ett skämt som jag i min knasiga hjärna fann. JAG KÄNNER MIG SOM EN TYRANN!

Det är alldeles för lustigt hur mycket man kan rimma på ditt namn. Tur att jag inte heter Ann. Då hade jag skämtat om mitt eget namn, och det hade nog många uppfattat som konstigt ocg något egoistiskt. Vad kan man komma på som rimmar på mitt namn då? Jo, Desirée och diarée! Och hur kul är det? Det är faktiskt förnedrande!

Men men. Som tur är finns det inte så många människor mer än jag som uppskattar dessa ordvitsar. Eller de tycker inte att det är tillräckligt roligt för att själva öppna munnen och hoppas på att få god respons så som skratt eller "sympatiskratt" (Du vet vad jag menar). Men vad bryr jag mig om det egentligen? Klart jag alltid vill att folk ska tycka mina ordvitsar är roliga, men liksom, jag tänker inte så mycket innan jag säger dem. Jag bara rabblar upp det som i mitt huvud låter så skäätans roligt, alltid beredd på att få höra något som "Det där var inte roligt". Men ibland, IBLAND, får man respons som "Hah, det där var faktiskt lite roligt! Då förgylls Desirées dag.

Just nu sitter jag på mattan i mitt rum och fryyyyser. Ja, det är ju så kallt i mitt hus. Inget varmvatten finns det heller, men ikväll ska jag ändå försöka tvätta mitt hår. Det behövs. Det behövs göras nu! Nu för tiden måste man ju tänka på att gå i säng tidigt, för skolan har ju dragit igång igen. Jajemenn.... Och jag vill ju gärna inte ha blött hår när jag ligger i sängen och försöker sova. Obehag........ Nu avrundar väll jag lite grann då..
och föressten.
GOTT NYTT ÅR PÅ DIG MED!

RSS 2.0